Easy Up (booster φαγητού) Pink Forest Baby to Love 304102

Easy Up (booster φαγητού) Pink Forest Baby to Love 304102

Περιγραφή Προϊόντος

Το Easy Up Pink Forest από την Baby To Love είναι ένα φορητό και compact καρεκλάκι φαγητού που μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας να κάθεται άνετα σε οποιαδήποτε καρέκλα.

Ελαφρύ, απλό και εύκολο στη χρήση παντού!

  • Ιδιαίτερη Άνεση: Μέσα στο Easy Up υπάρχει ένα μεγάλο μαξιλάρι τύπου foam, όχι σαν τα συνηθισμένα που το κάνει πιο άνετο για το παιδί. Για το φαγητό ή το παιχνίδι στο τραπέζι. Οι ιμάντες στήριξης και οι ζώνες είναι σωστά τοποθετημένοι ώστε να παρέχουν ασφάλεια χωρίς να επηρεάζουν τις φυσικές κινήσεις του παιδιού.
  • Πρακτικό: Το Easy Up Pink Forest επικεντρώνεται σε αυτό που έχει σημασία, δηλαδή στο να φάει το παιδί με ασφάλεια και άνεση.
  • Εύκολο στο καθάρισμα: Το ύφασμα του Easy Up έχει επικάλυψη διάφανου πλαστικού. Το καθάρισμα είναι πραγματικά παιχνιδάκι.
  • Ασφάλεια: Το Easy Up είναι συμπαγές, το παιδί δεν μπορεί να πέσει εφόσον τηρούνται οι κανόνες και οι οδηγίες χρήσης. Ο αφρός εσωτερικά καλύπτεται σαν μαξιλαροθήκη και κλείνει με φερμουάρ ώστε να μένει μακριά από τα παιδικά χεράκια. Δέστε το Easy Up και στα δύο μέρη της καρέκλας, στην βάση και στην πλάτη. Ασφαλίστε το μωρό που θα κάθεται με τη ζώνη 3 σημείων.

Το Easy Up Pink Forest ταιριάζει στις περισσότερες καρέκλες του σπιτιού και σίγουρα στις καρέκλες των εστιατορίων. Είναι κατάλληλο για μωρά αλλά και για μεγαλύτερα νήπια (6-36μηνών και έως 15 κιλά βάρος).

Φορητό: Ελαφρύ για να το έχετε παντού μαζί σας. Με χερούλι για εύκολη μεταφορά.

Τρόπος και κόστος αποστολής. Για παραγγελίες κάτω των 30€ τα έξοδα μεταφοράς είναι € 2,50 ευρώ και επιβαρύνουν τον πελάτη. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος € 1.50 Για παραγγελίες ανω των 50 € τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

  • Κωδικός Προϊόντος : 304102
  • Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • 44.95€

Διαθέσιμες Επιλογές

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

24670 83010 ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για 100 ελληνικα κατασκευης

Ετικέτες: easy, (booster, φαγητού), pink, forest, baby, love, 304102, ΦΑΓΗΤΟ